Teken het Gastenboek / Sign the guest book / Signer le livre d'or.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.220.44.148 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
186 berichten.
MarkJan en gezin heeft geschreven op 25 februari 2016
Reactie van de email: De kinderen vonden het helemaal geweldig, enorm bedankt. Heerlijk ontbijt.
Annelies en Roland heeft geschreven op 25 februari 2016
Uit het hand-gastenboek: Beste Hanneke en familie: Wat een gastvrije ontvangst; de kleine dingetjes zijn inderdaad die het verschil maken en dat zien jullie heel goed in. Gesmuld van de tompouce en het prachtige ontbijt,wat niet alleen smaakvol was, maar ook een lust voor het oog ! ' We komen vast weer maar dan met de kinderen !! Groeten Annelies en Roland
Charlotte en Harry, heeft geschreven op 25 februari 2016
Hoi Hanneke en Peter ! We hebben ons twee dagen echt pipo en mammaloe gevoeld in jullie prachtige woonwagen ! Sapperdeflap !!! Super leuk, apart, origineel en ...erg hartelijk ! terechte winnaars van de eerste prijs ! Bedankt voor twee dagen onthassting ... Liefs Charlotte en Harry. Uit het gastenboekje.
Mia en Sterre heeft geschreven op 25 februari 2016
Het was prachtig in jullie pipowagen en heerlijk geslapen. Bedankt voor de gastvrijheid. Groetjes en tot ziens Mia en Sterre.
Sierd en Greta Harkema heeft geschreven op 25 februari 2016
Beste familie Verberne: Wat een fijne ontvangst, terwijl je eigenlijk nog niet aan ons toe was ! En wat een prachtig ingerichte "pipowagen" Het gebak dat je ons bracht voor de overlast van het "maisgeweld, was heerlijk Lekker fietsen, en het museum van Wils was heel interessant(raar woord) Lekker effe weggeweest en uitgerust en we hebben er weer een ervaring bij, wat slaapplek betreft. De groetjes uit Friesland. (reactie in het boekje in de wagen)
Joke en Debbie heeft geschreven op 25 februari 2016
Wonderbaarlijk Ont-Haasten !! Beste Hanneke en Familie, Wat zijn jullie "groot"in jullie eenvoud en puurheid die jullie hebben aangeboden door de woonwagen en "thuis"omgeving. Ingredienten zoals oprechte gastvrijheid, delen van wijsheid, beleven van de omgeving en koeien, zijn onderdeel van de rijkdom die jullie uitdragen en die wij zullen koesteren in onze nood om tot rust te komen ! Warme Groetjes Joke & Debbie. (een reactie uit het boekje inde wagen)
Bram, Leen en Teuntje heeft geschreven op 25 februari 2016
Uit het gastenboek in de wagen: Super om even een aantal dagen tot rust te komen in jullie prachtige woonwagen. Even weg van alle technologieen die ons anders dagelijks omringen. Gewoon leven op het ritme van de natuur, een uitstapje, een lekker hapje eten en dan weer in de "pipo-wagen" Ook Teun heeft genoten van de vele diertjes, die hij hier kon zien.Hanneke was enorm gastvrij en stond altijd klaar met wat tips, activiteiten of lekkers uit de tuin. Bram, Leen en Teuntje.
Eddie en Judith heeft geschreven op 25 februari 2016
Beste Hanneke, Het was prachtig ! We hebben genoten vooral het avontuur om de hottub aan te steken. En heerlijk geslapen, het ontbijt was heerlijk. Voor herhaling vatbaar. Liefs Eddy en Judith.
Jeske en Franka heeft geschreven op 25 februari 2016
Lieve Hanneke en Familie, Wat een heerlijke dagen in een prachtige wagen ! Jullie hebben jullie omgeving en de wagen met zorg en liefde vormgegeven en wij hebben geluk dat we er even van mogen genieten. Wat een luxe ! Franka heeft hier haar ogen uitgekeken: de koeien, de kalfjes, de schapen en de tractor-rit. Al deed ze tijdens die laatste ook lekker een oogje dicht. We hebben ook genoten van de ontbijtjes en de pannekoeken, waarna we met plezier onze restjes aan de kippen gaven. Liefs al het goed: Jeske en Franka. (Uit het boekje in de wagen).
Charlotte en Caroline heeft geschreven op 25 februari 2016
Beste hanneke en gezin, Hartelijk bedankt voor het gastvrije ontvangst en verblijf. Wij zij volledig tot rust gekomen tussen de koeien en de schapen, met als hoogtepunt een zalige dag inde hottub. Doe vooral zo voort. Het ishier geweldig ! Wij komen zeker terug. Caroline en Charlotte. (reactie in het woonwagen gastenboekje)
Fam.Jacobusse heeft geschreven op 25 februari 2016
Beste familie Verberne, Wat een heerlijke plek om met de kinderen op vakantie te zijn: beestjes groot en klein, speeltuin, paadjes en weggetjes om lekker te struinen en een heerlijk zwembad ! We zijn blij dat we niet naar Zuid-Frankrijk zijn gereden ! Anna vond het leukst: Het zwembad en de schapen (en niet die bange geit, ha ha !) Thijs vond het leukst: het zwembad en dat we zoveel dingen mochten lenen. Verder hebben we genoten van de rondleiding, de tractorrit,de goede omgeving en niet in de laatste plaats, jullie gastvrijheid ! Bedankt voor de supervakantie ! Fam.Jacobusse. (een reactie uit het boekje in de wagen)
Tanja Eric, Hetty en Jenny heeft geschreven op 25 februari 2016
Uit het gastenboek in de wagen: Het oorlogsmuseum van Wils kende ik al. Met jullie gastvrijheid had ik al kennis gemaakt.. En ook nu werd ik, samen met man en kinderen niet teleurgesteld. Zwembad, Kampvuur, Speelhuisje, de koeien, kippen,schapen en vooral de woonwagen maakten indruk. Het oog voor detail is verbluffend alsmede de genoemde gastvrijheid. De oudste wil niet eens naar huis ! Graag komen we nog eens terug. Eric, Tanja, Hetty en Jenny.
Janita heeft geschreven op 25 februari 2016
Uit het gastenboek in de wagen: Lieve Hanneke en Peter, De pipowagen was in 1 woord geweldig. Je voelt je er meteen thuis. Het zwembad is volop gebruikt door de meiden, zelfs tot in de late uurtjes, inclusief discoverlichting. Ook heb ik genoten en heb veel kunnen lezen en relaxen. De rondleiding over de boerderij, het ritje met de tractor, het kampvuur en de marshmallows, de gluhwein etc. In 1 woord fantastisch ! Ga zo door met jullie gastvrijheid ! Ik denk zeker dat we nog eens terugkomen en wie weet dan wel met een pipo. Groetjes mamalou Janita.
Chimene heeft geschreven op 25 februari 2016
Uit het gastenboek in de wagen: Beste Hanneke en Peter, Het was een mooi midweekje! de Tractorrit was leuk en mooi. Bedankt voor jullie gastvrijheid. Groetjes Chimene
Xandrine heeft geschreven op 25 februari 2016
Het is een mooi plekje om een midweekje te zijn. De pipowagen en het speelhuisje zagen er verzorgt uit. Ik vond de koeien ook geweldig ! Ik vond het ook heel leuk om een koe te schilderen. Bedankt voor de enorme gastvrijheid. Groetjes Xandrine
Bram Brenda & Zev heeft geschreven op 25 februari 2016
Uit het gastenboek in de wagen: Het was fijn jullie te ontmoeten Wat wonen jullie hier mooi, gemaakt tot een klein paradijsje. Wij zijn blij hier even te zijn geweest. Helemaal in de watten gelegd en tot in de puntjes verzorgd door Hanneke, Dank jullie wel. Bram Brenda en Zev.
Ellen en Loeki Kalisvaart heeft geschreven op 5 oktober 2015
Lieve Hanneke en rest van de familie die we hebben mogen ontmoeten ... wat een FANTASTISCHE plek om te vertoeven. Loeki heeft het hele verblijf verkleed als boerin gelopen en vond het geweldig om te helpen met Wils bij de kalfjes, spelletjes spelen met Piet, lekker bij het kampvuur zitten met warme chocomelk, de rit achterop de traktor, de mooie woonwagen, bowlen, het schilderen van een koetje kortom we hebben genoten!!! We moeten nog een keer terug komen want het oorlogsmuseum hebben we niet gezien en het allerbelangrijkste: de rest van het gezin is érg nieuwsgierig geworden!! Hanneke, je bent geknipt voor dit vak ... wat een fijn mens ben je!! Nogmaals dank voor alles.
Manou en Katleen heeft geschreven op 29 september 2015
Lieve Hanneke en familie, Dit weekend was een verrassingsweekend voor mijn petekind, Manou. Met vele zenuwen in haar buik reden we op vrijdagavond richting Vlierden! Toen we in de woonwagen kwamen, vielen onze monden open: wat een supermooie locatie....als prinsessen voelden we ons voor het komende weekend. Gedurende twee dagen konden we genieten van jullie gastvrijheid, jullie bedrijf en de mooie omgeving. Als een gedreven boerin, trok Manou mee het bedrijf in....vele schattige kalfjes konden haar uren bezig houden..... Bedankt om van haar verjaardagskado een niet te vergeten iets te maken!! Mede dankzij het warme onthaal en de ongelooflijke gastvrijheid, voelden wij ons bij jullie thuis! Vele lieve groetjes, Manou en Katleen 26-27 sept.'15
Saskia heeft geschreven op 23 september 2015
Bedankt voor de fijne dagen allemaal... Hanneke, je hebt er een warm welkom gemaakt met de heerlijke appeltaart... . Ook de eieren waren verwennerij... Er gaat toch altijd veel energie zitten in voorbereiding en de dagen zelf... Maar als ik zo hoor was het super geslaagd... Gr.Saskia
Marian heeft geschreven op 21 september 2015
Hoi Hanneke en Peter! Afgelopen weekend was ik bij jullie in de fantastische pipowagen! Ik voelde me als een kind zo blij...beetje zigeunerin en beetje Yvon Jaspers tussen de koeien!! Wat een uniek en wonderschoon plekje is het toch! Buiten op mijn terras genoten van het heerlijke en uitgebreide ontbijt en een rondleiding gehad bij de koeien. Jullie zijn zo'n gastvrije en lieve mensen! Ik kom zeker nog eens terug in de zomer om ook van het prachtige zwembad te genieten..liefs x