Teken het Gastenboek / Sign the guest book / Signer le livre d'or.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.94.177 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
186 berichten.
Kathleen, Davy, Melissa Elisabeth en Roel heeft geschreven op 31 juli 2017
Hanneke, Peter en kinderen, Bedankt dat we onze korte vakantie bij jullie in de woonwangen mochten doorbrengen. We hebben alle mogelijke informatie gekregen over leuke dingen om te doen in de omgeving. Maar vooral iedere morgen een super ontbijt(wel spijtig van de goede boeter die ontbrak)enkel voor boterverslaafden. Mooie omgeving en super weer. De woonwagen, maar vooral je mooi aangelegde tuin waren fijn om in te ontspannen. En voor man en kinderen het zwembad. Bedankt voor alles vooral je openheid en zorgzaamheid. Kathleen, Davy, Melissa Elisabeth en Roel
Theo en Marja heeft geschreven op 31 juli 2017
30 31 mei 2017 (gastenboekje) Zorgzame creatieve Hanneke: Wat heerlijk dat wij van jouw zus Ineke deze verassing kregen. Overnachting met ontbijt en hottub in jullie prachtige tuin !!. De "heuse pipowagen"wat origineel hebben jullie dat gedaan !. Voelden ons bijna gypsie king and Queen !!. Maar nu eerst: Heel hartelijk bedankt voor de geweldige ontvangst met allerlei lekkers en ontoeting met jou en Peter !! Hottub: Erg gave ervaring..wijntje erbij ! En dan het fantastische ontbijt. Wat doe je dat leuk. Uitgebreid genoten ervan. Veel gasten + liefs van Theo en Marja uit Bavel. En veel succes gewenst.
Eib en Ria heeft geschreven op 31 juli 2017
Wat hebben we hier een fantastisch weekend gehad. Alles wat warmte gaf en uitstraalde was er. Van jou Hanneke, je super gastvrije ontvangst en verder alle dagen. Het prachtige warme weer, de heerlijke hottub en de warmte die in alles uitstraald. Super ontbijt beide dagen en de rondleiding over het bedrijf en museum, je doet het goed !. Een mooi betrokken mens met passie. hartelijk dank. Groeten eib en Ria van 't Slot. 5.6.17 uit het gastenboek.
Natasha en Bram (10) heeft geschreven op 31 juli 2017
Lieve Hanneke, Bedankt voor de goede zorgen, wat hebben we genoten van de pipowagen, de koeien en kalfjes, de tuinen, de kippen die blij werden van ons groenafval, het zwembad, het kampvuur met marsmallows, de lekkere aardbeien en besjes die je ons bracht en van die lieve jonge poesjes. Wat een prachtig plekje hebben jullie hier ! Zeker de moeite waard om terug te komen. Liefs Natasha en Bram. 7.6.17 uit gastenboekje
Sven, Rick, Sam, Nick en Opa heeft geschreven op 31 juli 2017
We vonden de rondleiding op de boerderij heel leuk en dat we de kalfjes melk mochten geven. De rondleiding in het museum was heel interessant en het rondrijden in de tractor was geweldig. De hottub was lekker warm. Bedankt voor de goede service. Heel veel groetjes van Sven, Rick, Sam, Nick en opa Janssen. uiit het gastenboek juni 2017
Gerard en Margot heeft geschreven op 31 juli 2017
18.6.17 Uit gastenboek: Beste Hanneke: Bedankt voor het gastvrije ontvangst. Het was een leuke ervaring om in de pipowagen te slapen ! Het ontbijt was heerlijk, ook de rondleiding over het bedrijf was leuk !. We hebbe n heerlijk in deze omgeving gefietst ! Heel erg bedankt, groetjes Gerard en Margot Duijvestijn.
Corrie en Henk heeft geschreven op 31 juli 2017
Uit gastenboek 25.6.17 Lieve hanneke. Dit fijne weekend hebben wij Corrie en Henk (Heerlen) cadeau gekregen van onze lieve dochter Lin, voor on 40-jarig huwelijk. Ze heef thet goed ingeschat want het was super leuk in de Gypsie/pipo) wagen. Dank je wel voor de goede zorging, met superontbijt !! Dikke knuffel van ons.
Joris en Harima heeft geschreven op 31 juli 2017
7 juli 2017 uit het gastenboek: Collect moments, not things. Bedankt voor deze beleving. Joris en Harima
Loes en Itza heeft geschreven op 31 juli 2017
Danke je wel voor alles !. Echt een klein paradijsje ! Merci Loes en Itza.
Pierre heeft geschreven op 31 juli 2017
Thanks for sharing your place (amazing!) with us. It makes me realise that life is a every day lesson...wish you the best Pierre. Quebec Canada.
Els en Pieter heeft geschreven op 31 juli 2017
Dag Hanneke We vonden het een hele leuke belevenis en de kindjes vonden het erg jammer dat ze niet mee mochten naar de boerderij. Dus wie weet zie je ons wel eens terug. Vriendelijke groeten Els
Els de Meulemeester heeft geschreven op 31 juli 2017
Dag Hanneke We vonden het een hele leuke belevenis en de kindjes vonden het erg jammer dat ze niet mee mochten naar de boerderij. Dus wie weet zie je ons wel eens terug. Vriendelijke groeten Els
Rob en fleur heeft geschreven op 31 mei 2017
Superdank voor je warme welkom. Waren heel erg toe aan even een dagje rust…. optimaal! Vriendelijk bedankt, Fleur en Rob
Fam.Wijnbergen heeft geschreven op 8 mei 2017
Lieve Hanneke, Veel dank voor de warme gastvrijheid. We hebben genoten van heerlijk buiten, de ruimte, de dieren en de heerlijke ontbijtjes. Als kers op de pudding nog een geboorte van een kalfje ! Heel veel dank, Cora, Monique Hidde, Ruben en Bente. Uit het gastenboekje
Fam.Belsack heeft geschreven op 8 mei 2017
Lieve hanneke, Gezelligheid is hieer troef, Dat is zeker geen stoef, Maar echt eerlijke waarheid, Dat willen wij hier even kwijt, Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid ! Birte, Hanna, Hadewijch, Erik en Pieter.
Jan en Anita heeft geschreven op 8 mei 2017
Lieve Hanneke. Bedankt voor het gastvrije ontvangst met koffie en cake. We vonden het een hele leuke ervaring om te slapen in een pipowagen. De ontbijtjes waren ook super. Heel compleet. Er is hier genoeg te zien en doen in de omgeving. Bedankt Jan en Anita. PS. Nog super bedankt voor het versieren van de wagen !
Brigitte en Johan heeft geschreven op 8 mei 2017
Beste hanneke, Dank voor 't mooi gezelschap en de vriendelijkheid. Wij komen zeker terug. Brigitte en Johan. ps. Deze roos is voor U.
Max Fam.Gerben en Patricia heeft geschreven op 8 mei 2017
Beste hanneke en fam. Bedankt voor de gastvrijheid & de warmte van dit knusse & romantische plekje. Heerijk tot rust gekomen en ook gelachen met het leuke spel "WIJSNEUS" Een fijn bedje en een heerlijk warme douche ! Dank voor de goede zorgen. We komen een keer terug. Lieve groet, Gerben en Patricia uit Den Bosch. Hier een kleinigheidje voor in de wagen om mee te proosten.
Max Fam.v.Hattem heeft geschreven op 8 mei 2017
We hebben heerlijk geslapen in het knusse kinderhuisje en de "pipo"wagen. We hebben veel plezier beleefd aan de tafeltennistafel. We hebben heel veel respect voor jullie en jullie bedrijf. Bedankt voor alles Fam.v. Hattem, Steenwijk. Gastenboekje.
Max Amichai Helena en Elizabeth, heeft geschreven op 8 mei 2017
Lieve Hanneke, Zoals verwacht van tevoren hebben we van je gastvrijheid genoten. Wat een extra prestatatie was de vergadering in het atelier met vrienden en kennissen. Het was overweldigend. En samen op stap...dat was reuze leuk. Hartelijk dank voor allee extra's tot volgend jaar. Max Amichai, Helena en Elizabeth.