Teken het Gastenboek / Sign the guest book / Signer le livre d'or.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.7.202 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
178 berichten.
Loes en Itza heeft geschreven op 31 juli 2017:
Danke je wel voor alles !. Echt een klein paradijsje ! Merci Loes en Itza.
Pierre heeft geschreven op 31 juli 2017:
Thanks for sharing your place (amazing!) with us. It makes me realise that life is a every day lesson...wish you the best Pierre. Quebec Canada.
Els en Pieter heeft geschreven op 31 juli 2017:
Dag Hanneke We vonden het een hele leuke belevenis en de kindjes vonden het erg jammer dat ze niet mee mochten naar de boerderij. Dus wie weet zie je ons wel eens terug. Vriendelijke groeten Els
Els de Meulemeester heeft geschreven op 31 juli 2017:
Dag Hanneke We vonden het een hele leuke belevenis en de kindjes vonden het erg jammer dat ze niet mee mochten naar de boerderij. Dus wie weet zie je ons wel eens terug. Vriendelijke groeten Els
Rob en fleur heeft geschreven op 31 mei 2017:
Superdank voor je warme welkom. Waren heel erg toe aan even een dagje rust…. optimaal! Vriendelijk bedankt, Fleur en Rob
Fam.Wijnbergen heeft geschreven op 8 mei 2017:
Lieve Hanneke, Veel dank voor de warme gastvrijheid. We hebben genoten van heerlijk buiten, de ruimte, de dieren en de heerlijke ontbijtjes. Als kers op de pudding nog een geboorte van een kalfje ! Heel veel dank, Cora, Monique Hidde, Ruben en Bente. Uit het gastenboekje
Fam.Belsack heeft geschreven op 8 mei 2017:
Lieve hanneke, Gezelligheid is hieer troef, Dat is zeker geen stoef, Maar echt eerlijke waarheid, Dat willen wij hier even kwijt, Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid ! Birte, Hanna, Hadewijch, Erik en Pieter.
Jan en Anita heeft geschreven op 8 mei 2017:
Lieve Hanneke. Bedankt voor het gastvrije ontvangst met koffie en cake. We vonden het een hele leuke ervaring om te slapen in een pipowagen. De ontbijtjes waren ook super. Heel compleet. Er is hier genoeg te zien en doen in de omgeving. Bedankt Jan en Anita. PS. Nog super bedankt voor het versieren van de wagen !
Brigitte en Johan heeft geschreven op 8 mei 2017:
Beste hanneke, Dank voor 't mooi gezelschap en de vriendelijkheid. Wij komen zeker terug. Brigitte en Johan. ps. Deze roos is voor U.
Max Fam.Gerben en Patricia heeft geschreven op 8 mei 2017:
Beste hanneke en fam. Bedankt voor de gastvrijheid & de warmte van dit knusse & romantische plekje. Heerijk tot rust gekomen en ook gelachen met het leuke spel "WIJSNEUS" Een fijn bedje en een heerlijk warme douche ! Dank voor de goede zorgen. We komen een keer terug. Lieve groet, Gerben en Patricia uit Den Bosch. Hier een kleinigheidje voor in de wagen om mee te proosten.
Max Fam.v.Hattem heeft geschreven op 8 mei 2017:
We hebben heerlijk geslapen in het knusse kinderhuisje en de "pipo"wagen. We hebben veel plezier beleefd aan de tafeltennistafel. We hebben heel veel respect voor jullie en jullie bedrijf. Bedankt voor alles Fam.v. Hattem, Steenwijk. Gastenboekje.
Max Amichai Helena en Elizabeth, heeft geschreven op 8 mei 2017:
Lieve Hanneke, Zoals verwacht van tevoren hebben we van je gastvrijheid genoten. Wat een extra prestatatie was de vergadering in het atelier met vrienden en kennissen. Het was overweldigend. En samen op stap...dat was reuze leuk. Hartelijk dank voor allee extra's tot volgend jaar. Max Amichai, Helena en Elizabeth.
Fam.Heppner heeft geschreven op 6 mei 2017:
My wife and I were intrigued, We rented the place for a week in the spring of 2017, and found it a delight. I loved taking part in the farm life and we got a present of three eggs that the hens had laid that morning. the flower garden that surrounds the trailer. I must say that life in a gypsy wagon is delightful The trailer is well-equipped, and we had to carefully store some, while we used others. However, we spent lots of time outdoors, and found much to enjoy in the neighborhood. And the owners, the family of Peter and Hanneke Verberne were generous and jovial hosts
Yvonne en Mieke heeft geschreven op 18 april 2017:
Lieve Hanneke en familie, Heel heel hartelijk bedankt voor een mooi weekend. Niet alleen de plek die jullie gecreerd hebben, is geweldig, ook jullie waren allemaal bijzonder leuke mensen om te ontmoeten. Ik vond het echt Leuk om bij jullie te zijn. Hanneke, we hebben de wagen niet aangeveegd, geloof ik, mijn zus heeft alles ingepakt, sorry. Ik weet zeker dat jullie bedrijf blijft bestaan, zeker met jou, Hanneke, aan het roer, en altijd in voor nieuwe ideeen. Ik wens jullie allemaal ( hele familie) veel succes voor de toekomst ( wat je ook gaat doen, als je er maar blij van word) en blijf gezond! Veel liefs Xxx Yvonne Wilmink
Jelle, Thomas en Tille heeft geschreven op 9 januari 2017:
Een echte aanrader:" Een winters weekendje in de woonwagen. " Omdat we nieuwjaar dit jaar eens speciaal wouden vieren waren we op zoek naar iets heel bijzonder. En dit is zeker gelukt. De woonwagen was lekker warm en knus. Alles wat we nodig hadden was aanwezig of konden we vragen. Ook met de drukke feestdagen was er altijd iemand om alles naar wens te laten verlopen. De hot tube was voor mij de kers op de taart. Buiten heel koud en vuurwerk rondom ons: een onvergetelijke ervaring.! Dank u voor het goede ontvangst en we maken hier thuis in het Pajottenland zeker reclame 🙂 groetjes Thomas, Tille en Jelle
Tonnie en Appie heeft geschreven op 2 januari 2017:
Nov. 2016 Lieve Hanneke, Peter en kinderen. Wat een heerlijke beleving om hier te zijn. En te mogen delen en praten over jullie, het leven, het verleden. Zo eigen, zo goed ! Wat heerlijk om temogen wonen op wielen, met alle bijzonderheden en extra's. Die dit verblijf hier tot heel bijzonder hebben gemaakt. Dank voor al het lekkers, de rondleiding, de hottub, het museum, de leuke "losse"kinderen, kortom bedankt ! Liefs Tonnie en Appie. Uit het boekje in de wagen.
Tom Marlou Bram en Pieter heeft geschreven op 2 januari 2017:
20 t.m 22.10.16 We hebben heerlijk geslapen in het knusse kinderhuisje en de "pipowagen". We hebben veel plezier beleefd aan de tafeltennistafel. We hebben heel veel respect voor jullie en jullie bedrijf. bedankt voor alles. Fam. v. Hattem uit Steenwijk. Wat een variatie en gastvrijheid. Aan alles is gedacht en we hadden ons nog dagen op enom jullie mooie bedrijf kunnen vermaken. Heerlijk in de hottub gezeten, koeien gekeken, wat een mooi museum, mais geraapt, gepingpongt, airhockey, de voetbaltafel zelfs voor de deur van de kinderen …..Heel erg bedankt !! Tom Marlou Bram en Pieter.uit Rotterdam (Uit het gastenboekje) Uit het gastenboekje.
Toon en Sofie heeft geschreven op 2 januari 2017:
Beste Hanneke en Peter We hebben genoten van ons verblijf in de zigeunerwagen. Het was heel gezellig en knus. Het is een mooie streek om te wandelen en te fietsen. Bedankt voor jullie gastvrijheid en de rondleiding op de boerderij. Groetjes Toon en Sofie.
Arjan en Anke heeft geschreven op 2 januari 2017:
`1-2 oktober 2016 Lieve Hanneke + fam. Een verrassing voor mij, die 3 km. voor de bestemming onthuld werd. Wat een weldaad ! De met zorg ingerichte woonwagen, de feeerieke tuin en de meer dan lekkere hottub. Jouw gastvrijheid, je enthousiasme, je lekkere ontbijt en de rondleiding maakten het af. We hebben genoten !!! En wie weet wordt "Piet 3.0" ons volgende verlbijf. Hartelijk groet, Arjan en Anke.
Emma en Joanne, heeft geschreven op 2 januari 2017:
Beste, gastvrije,aardige, vrolijke Hanneke, We hebben het hier erg gezellig gehad. We hebben veel leuke dingen gedaan en het zwemmen was super. Het ontbijt was iedere keer heerlijk. Onze dagen waren helemaal vol door alles wat we konden doen. Het was een supertijd. Emma en Joanne ! (uit het gastenboekje)