Teken het Gastenboek / Sign the guest book / Signer le livre d'or.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.94.177 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
186 berichten.
Bastiaan Vernhout heeft geschreven op 11 mei 2015
Het is een topplek!! We hebben ons erg welkom gevoeld en genoten van de locatie en gastvrijheid. Mvg, Bastiaan
Annet heeft geschreven op 8 mei 2015
Wij hebben "'t goei lève gepruufd"" in t gastenverblijf van de Schooteindhoeve. Een volledig in stijl ingerichte woonwagen met alles erop en eraan omgeven door een prachtige tuin en dus midden in de natuur. De persoonlijke gastvrijheid van gastvrouw Hanneke maakte dat wij ons daar thuis en heel erg verwend hebben gevoeld. Dank je wel!! Zeker een aanrader... Roos en Annet
Olga Geurts heeft geschreven op 22 februari 2015
Een hele hartelijke ontvangst. Sterk staaltje van Brabantse gastvrijheid! De overnachtingsplek is doorspekt van creativiteit. Heel bijzonder. De rondleiding door het melkveebedrijf was interessant en leerzaam en de koeien zagen er goed en tevreden uit. Heerlijk ontbijt en een fantastische gastvrouw met een bijzonder gezin. Marleen en Olga uit Nijmegen
Ger Smeets heeft geschreven op 9 oktober 2014
Ben alweer een poos niet op de "Schooteindhoeve" geweest, maar ga binnenkort toch weer eens op bezoek. Ik ben benieuwd hoe de nieuwe accommodatie geworden is, maar de familie Verberne kennende zal het best verrassend zijn. Heel anders dan wat men zich ervan voor stelt. Succes Hanneke en Peter.
Ineke van der Velden heeft geschreven op 9 oktober 2014
Wat een prachtige locatie en mooie bijzondere slaapplek. De gastvrouw met haar gezin zijn zeer vriendelijk en maken er een echte beleving van. Zeker een aanrader die nog lang in je geheugen blijft.
Helmi hikspoors heeft geschreven op 7 oktober 2014
Wil je een unieke locatie om te relaxen, moet je zeker naar de Schooteindhoeve komen!! Rust, ruimte en gezelligheid. En wat is er nou mooier om wakker te worden en een pipowagen? Heerlijke plek om te slapen. Je eigen plekje in een natuurlijke omgeving. Weer eens iets anders als een hotel of een camping. Echt iets unieks! Een echte aanrader!!