P1040139 websiteWandelroutes:

U kunt al beginnen met wandelen voor de deur van de woonwagen. De 3 Ommetjes van Vlierden zijn de moeite waard om ons dorp beter te leren kennen. Zie deze link voor meer informatie: http://www.vvvdepeel.nl/detail/de-ommetjes-van-vlierden/5240fd08-8cec-4054-9041-acbaae0c2d47 

Ook zijn er nog diverse andere mogelijkheden, vraag ernaar bij de gastvrouw of raadpleeg de VVV-app of hun site, zier hieronder.

Fietsmogelijkheden:

Er liggen veel fietsroutes liggen in onze omgeving.  Ze maken gebruik van het fietsroutenetwerk van de Peel in Noord-Brabant. Deze streek wordt gekenmerkt door bossen, vennen en heidevelden. U fietst van knooppunt naar knooppunt via genummerde borden, zoals hierna in de beschrijving is aangegeven. Op veel knooppunten staat een plattegrond zodat u de routes eventueel kunt inkorten of verlengen voor nog meer fietsplezier. Op 20 m. van ons erf van de boerderij bevindt zich een knooppunt voor zowel fietsers als wandelaars. Het knooppuntensysteem is bijna in heel Noord-Brabant en Limburg aanwezig; ook in een groot gedeelte van België. De borden wijzen u vanzelf de weg. De opgegeven afstanden bij iedere route zijn vanaf de parkeerplaatsen. Fietsen zijn in de direct omgeving te huur. 

Mountainbikemogelijkheden:

Op korte afstand in het bos bevinden zich al mountainbike trails. Het bos wordt gekenmerkt door heel veel hoogteverschil, heel prettig voor de U als mountainbiker. U start bij het oranje paaltje op ca. 50m. van de boerderij. en de trail is ca. 15 km. U kunt evt. ook nog naar het “Zandbos”fietsen met het prachtige gelegen “Buntven” dmv. een extra verlenging.

Meer informatie vindt U op de site van VVV de Peel http://www.fietsenwandelweb.nl/route/regio/16/ALL/Alle-fietsroutes-en-wandelroutes-Peel/0.nl  of op deze site http://www.routeyou.com/nl-nl/route/view/16315/fietsroute/mountainbikeroute-omgeving-deurne-vlierden .