Teken het Gastenboek / Sign the guest book / Signer le livre d'or.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 107.23.176.162 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
136 berichten.
Familie Woertman schreef op 10 mei 2016:
2 mei 2016 Helemaal Fantastisch ! Waarom ? Roos: vee, kalfjes, boerderijleven, melken, tractortocht. ( wil nu zelf veehouder worden.) Maja: De pipo-wagen, een droom die uitkomt Pim: VOETBALLEN !!! met Piet de hele dag, het kan niet beter. Dankjewel voor de Brabantse gastvrijheid, het was super.. Groeten uit Eindhoven, Bert-Jan en Yvonne. Uit het gastenboek.
Lucas en Myra Huijs schreef op 10 mei 2016:
6 mei 16 We hebben genoten ! Van jullie gastvrijheid, de woonwagen, het kampvuur en de omgeving. Kortom bedankt !! Groet Lucas en Myra. Reactie uit het gastenboekje.
Fam.Fontein schreef op 10 mei 2016:
Lieve Hanneke en familie. We vonden het superleuk en hebben erg genoten van de tractor en de kalfjes. Wij hopen hier nog eens heen te gaan. Wij hopen dat jullie de haan vangen en weer gezellig bij de kippen zet. Het eitje dat we mochten hebben is erg lekker geweest. xxx en vriendelijke groeten Amber & Carmen. Wij zijn het hier helemaal mee eens Oma Trees en Opa Herman. Reactie uit het gastenboekje in de wagen.
Joke en Carlos schreef op 10 mei 2016:
Hanneke en Peter: Wij hebben met wind, regen en lage temperaturen een fantastische tijd gehad. Zonder wifi en tv, met muziek en elkaar. De zon op de laatste ochtend voorspelt een hoop moois voor een mogelijke herhaling. Als ware stadsmensen hebben we genoten van de totale rust. Dankjulliewel Joke en Carlos. Reactie op 1.5.16 uit het gastenboekje
Jaimy en Lisette schreef op 10 mei 2016:
Wat hebben we genoten! De hottub onder de sterrenhemel was fantastisch !! De goede zorgen waren super. We zijn heerlijk bijgekomen. Heel erg bedankt. Jaimy en Lisette. Reactie uit gastenboek.
Claudia en Armand schreef op 10 mei 2016:
Heerlijk luierdagen gehad in een schitterende woonwagen. Super ontvangst met een fles champagne !!Op de fiets naar Helmond en daarna het vuur opstoken voor een avondje hottub met tussendoor een lekkere chocoladefondue. Het bezoek aan de kalfjes en koeien was zeer leuk.Bedankt voor een relaxed weekend en succes met deze mooie vakantiewagen. Liefs Claudia & Armand. Reactie uit het gastenboek nav. een bruidsarrangement voor 2.
Sabine en Ornella schreef op 23 maart 2016:
We hadden nood aan onthaasting en op adem komen. Hier kan je dat op 100 fantastische manieren. Alles tot in de kleinste details en altijd met liefde geregeld. Een superadresje waar we altijd met een warm hart aan terugdenken. Bedankt Hanneke Sabine en Ornella. (reactie uit het gastenboekje)
Guus en Oma Irene schreef op 20 maart 2016:
Maart 2016: Een geweldig compliment van een gasten in de mail: Guus was in slaap gevallen maar hij werd wakker toen we thuis waren. Hij was heel vrolijk en wilde de volgende dag buiten spelen in plaats van met de iPad spelen. Ook de koeien hebben veel indruk gemaakt en de tractor. Ik vond het ook heel erg leuk allemaal. Ik denk er nog steeds aan, ik ga gauw weer iets leuks doen met de klein kinderen. Groeten aan iedereen, Irene.
Juri en Karin schreef op 25 februari 2016:
Februari 2016: We hebben genoten van de kleine verrassingen. Wat een fijne "pipowagen"tot in details afgewerkt ! Veel gastvrijheid en helemaal oprecht vanuit het hart. Een aanrader ! Juri & Karin. (Uit het boekje in de wagen).
Hans en Ans schreef op 25 februari 2016:
Febr. 2016: Lieve Hanneke en gezin: Wat een bijzondere ervaring. Slapen in een echte pipowagen. Eigenlijk vonden wij alles fijn en goed. En dat ontbijt. De eerste dag dat je het kwam brengen, dachten wij dat het voor alle dagen was. Dank je wel en wat een mooie plek hebben jullie. Ook al hebben wij 20 jaar op de Bikkels vertoefd, had ik dit niet willen missen.Ga zo door en wie weet tot ooit weer. Groetjes Hans en Ans. (reactie uit het boekje)
MarkJan en gezin schreef op 25 februari 2016:
Reactie van de email: De kinderen vonden het helemaal geweldig, enorm bedankt. Heerlijk ontbijt.
Annelies en Roland schreef op 25 februari 2016:
Uit het hand-gastenboek: Beste Hanneke en familie: Wat een gastvrije ontvangst; de kleine dingetjes zijn inderdaad die het verschil maken en dat zien jullie heel goed in. Gesmuld van de tompouce en het prachtige ontbijt,wat niet alleen smaakvol was, maar ook een lust voor het oog ! ' We komen vast weer maar dan met de kinderen !! Groeten Annelies en Roland
Charlotte en Harry, schreef op 25 februari 2016:
Hoi Hanneke en Peter ! We hebben ons twee dagen echt pipo en mammaloe gevoeld in jullie prachtige woonwagen ! Sapperdeflap !!! Super leuk, apart, origineel en ...erg hartelijk ! terechte winnaars van de eerste prijs ! Bedankt voor twee dagen onthassting ... Liefs Charlotte en Harry. Uit het gastenboekje.
Mia en Sterre schreef op 25 februari 2016:
Het was prachtig in jullie pipowagen en heerlijk geslapen. Bedankt voor de gastvrijheid. Groetjes en tot ziens Mia en Sterre.
Sierd en Greta Harkema schreef op 25 februari 2016:
Beste familie Verberne: Wat een fijne ontvangst, terwijl je eigenlijk nog niet aan ons toe was ! En wat een prachtig ingerichte "pipowagen" Het gebak dat je ons bracht voor de overlast van het "maisgeweld, was heerlijk Lekker fietsen, en het museum van Wils was heel interessant(raar woord) Lekker effe weggeweest en uitgerust en we hebben er weer een ervaring bij, wat slaapplek betreft. De groetjes uit Friesland. (reactie in het boekje in de wagen)
Joke en Debbie schreef op 25 februari 2016:
Wonderbaarlijk Ont-Haasten !! Beste Hanneke en Familie, Wat zijn jullie "groot"in jullie eenvoud en puurheid die jullie hebben aangeboden door de woonwagen en "thuis"omgeving. Ingredienten zoals oprechte gastvrijheid, delen van wijsheid, beleven van de omgeving en koeien, zijn onderdeel van de rijkdom die jullie uitdragen en die wij zullen koesteren in onze nood om tot rust te komen ! Warme Groetjes Joke & Debbie. (een reactie uit het boekje inde wagen)
Bram, Leen en Teuntje schreef op 25 februari 2016:
Uit het gastenboek in de wagen: Super om even een aantal dagen tot rust te komen in jullie prachtige woonwagen. Even weg van alle technologieen die ons anders dagelijks omringen. Gewoon leven op het ritme van de natuur, een uitstapje, een lekker hapje eten en dan weer in de "pipo-wagen" Ook Teun heeft genoten van de vele diertjes, die hij hier kon zien.Hanneke was enorm gastvrij en stond altijd klaar met wat tips, activiteiten of lekkers uit de tuin. Bram, Leen en Teuntje.
Eddie en Judith schreef op 25 februari 2016:
Beste Hanneke, Het was prachtig ! We hebben genoten vooral het avontuur om de hottub aan te steken. En heerlijk geslapen, het ontbijt was heerlijk. Voor herhaling vatbaar. Liefs Eddy en Judith.
Jeske en Franka schreef op 25 februari 2016:
Lieve Hanneke en Familie, Wat een heerlijke dagen in een prachtige wagen ! Jullie hebben jullie omgeving en de wagen met zorg en liefde vormgegeven en wij hebben geluk dat we er even van mogen genieten. Wat een luxe ! Franka heeft hier haar ogen uitgekeken: de koeien, de kalfjes, de schapen en de tractor-rit. Al deed ze tijdens die laatste ook lekker een oogje dicht. We hebben ook genoten van de ontbijtjes en de pannekoeken, waarna we met plezier onze restjes aan de kippen gaven. Liefs al het goed: Jeske en Franka. (Uit het boekje in de wagen).
Charlotte en Caroline schreef op 25 februari 2016:
Beste hanneke en gezin, Hartelijk bedankt voor het gastvrije ontvangst en verblijf. Wij zij volledig tot rust gekomen tussen de koeien en de schapen, met als hoogtepunt een zalige dag inde hottub. Doe vooral zo voort. Het ishier geweldig ! Wij komen zeker terug. Caroline en Charlotte. (reactie in het woonwagen gastenboekje)