P1040870 hottub website

13174077_1019753614772376_584454399706828073_n

P1030335 website

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P1030332 website

P1030142 website

 

 

 

 

 

ZWEMBAD: 

In ons eigen prive-zwembad kunnen gasten aangenaam vertoeven op de kleine ligweide en in het bad. Belangrijk is wel dat kinderen zonder zwemdiploma alleen onder toezicht van volwassenen mogen vertoeven in de (afgesloten) zwembadtuin.  Het reglement vindt U in de woonwagen, bij het zwembad en in het kinderhuisje. Ook dienen gasten badkleding te dragen ivm. eventuele andere gasten op ons erf.  Het zwembad is geopend vanaf 1 mei t/m 30 september als het weer het toelaat. 

HOTTUB: 

Mensen kunnen deze huren voor minimaal 1 dag, dit is inclusief het gebruik van 2 badjassen (1 per persoon) 1 fles wijn naar keuze, sfeerlichtjes en inclusief stookhout. Mensen dienen de hottub wel zelf te stoken en reserveren is noodzakelijk. Eventueel kunnen wij die ook warm stoken maar dan is het tarief 125,00 euro. 

De 2e (3e) avond met gebruik van hetzelfde hottub water zijn de kosten 15,00 extra  voor het stookhout per keer dat men de hottub warm stookt (wel excl. wijn).

Men dient er rekening mee te houden dat het stoken 3/6 uur duurt eer ie goed heet is en in de buurt blijven van de tub is noodzakelijk.  Met heel veel regen en harde wind en onweer is het eerlijk gezegd af te raden, maar met open weer is het heerlijk. De hottub staat wel in de vlakte; ca. 12 meter van de woonwagen vandaan met uitzicht over de dierenweide, de velden en deels achter een heg met hoge planten. Ook hier dient U badkleding te dragen ivm. eventuele andere gasten op ons erf en op de nabijgelegen weg. LET OP: Eenmaal geboekt, dan zijn de annuleringskosten van de hottub 100% ivm. de hoeveelheid werk/kosten voor ons. Dus het beste is om deze 2 dagen van tevoren te reserveren dan kan men het weerbericht nog raadplegen.

MELKBAD: Nieuw v.a. juli 2018: Heerlijk relaxen in een bad vol met melk. 

Een relaxte en zalige verwenmogelijkheid, zeker bij koud en winderig weer in de herfst en winter als je huid wat droger aan gaat voelen. Verwen jezelf met een zijdezacht melkbad, en voel je huid weer helemaal streelzacht en fluwelig worden. 

Cleopatra wist het al lang en nam elke dag een melkbad. Maar wist jij ook al dat melk heel veel voordelen heeft voor je huid?

Het zelfs zo dat melk juist verzachtend werkt voor de droge huid. Het is eveneens vochtvasthoudend. Melk als badwater is al een eeuwenoud gebruik. 

Het blijkt dat het melkzuur zorgt voor een zachte peeling van je huid waardoor de dode huidcellen verwijdert worden en je huid weer fris wordt, het is een zeer zachte peeling dus wees gerust je huid raakt niet geïrriteerd. Melk bevat ook vele vitaminen en mineralen, zoals vitamine E en zink, die helpen de veroudering tegen te gaan en de elasticiteit van de huid behouden.

Melk verwijdert dode huidcellen en verzacht de huid . Ook voedt en verzacht ze , dus het is vooral goed voor de droge huid of de huid die haar vitaliteit verloren lijkt te hebben. Ook aanbevolen voor mensen met psoriasis-klachten.